Ganat

I když jsou peníze všude kolem nás, ne každý z nás jich má tolik, kolik jich potřebuje mít. A je nasnadě, že něco podobného není ani trochu dobrá zpráva.

Pořídíte si solární sprchu?

Pracujete častěji na zahradě a nebaví vás odbíhat v jednom kuse do domu, kdykoliv se potřebujete opláchnout nebo trochu osvěžit?
Nebo máte na své zahradě bazén a docela vám vadí, že se po koupeli v oné chlórované vodě nemůžete opláchnout nebo vám do něj pro změnu ti vstupující nanosí spoustu nečistot, jež se z bazénové vody jen složitě odstraňují?
Vyřešení tohoto problému je vlastně přímo neskutečně jednoduché. Pořiďte si na zahradu solární sprchu a je to.

sprvha

Taková https://www.chlorito.cz/solarni-sprcha je totiž v mnoha ohledech užitečná věcička. V létě se pod touto omyjete, kdykoliv se vám zamane, bez nutnosti odbíhat někam do sprchy tradiční, koupelnové, a to může být k nezaplacení. Zejména tehdy, nemáte-li zahradu, v níž se jeden nejčastěji zamaže, přímo u svého domu či bytu a museli byste tak jezdit za očistou třeba i hodně daleko, ovšem ne nezbytně jen v tomto případě. Můžete se pod ní ošplouchnout, kdykoliv se vám zachce, a rozhodně se nemusíte bát, že byste zmrzli, neboť vám vodu v ní v létě ohřeje slunce. A nejenže se o tento ohřev nemusíte starat, ale navíc je dokonce i zdarma, jak už tomu tak u solární energie bývá.
Netřeba sem přivádět elektřinu, není nutné tu zatápět tuhými palivy ani ničím jiným. Stačí umístit tělo této sprchy na slunce a zajistit k ní vhodný zdroj vody, a je vystaráno.

venkovní sprcha

A jak si na zahradě onu sprchu instalovat? To už je ten úplně nejmenší problém. Protože koupíte-li si ji, máte v balení vše, čeho je k tomu zapotřebí, a tak je její instalace a upevnění na zvoleném místě hračka. Stejně jako není nic složitého ji kdykoliv demontovat a umístit někam jinam, tam, kde se vám hodí více. Je totiž vyrobena z odolného a pevného plastu a může tak být připevněna na jakýkoliv zpevněný povrch.
Je to zkrátka užitečná věc, která se může hodit leckomu. Protože jejím jediným negativem může být snad jedině to, že vám sousedé budou očumovat pod ní se sprchující vnadnou manželku či dceru.