Ganat

I když jsou peníze všude kolem nás, ne každý z nás jich má tolik, kolik jich potřebuje mít. A je nasnadě, že něco podobného není ani trochu dobrá zpráva.

Zboží

Už máme zábradlí

Pamatuji si, když jsem šla se svým otcem do obchodu, protože chtěl dělat nové zábradlí. Musím se přiznat, že jsem vůbec nevěděla, jaký typ zábradlí otec chcete. Taky jsem ale slyšela, jak se doma otec s maminkou hádali, protože každý chtěl jiný typ zábradlí a já jsem to vůbec nechápala. Přišlo mi to zcela hloupé, protože nevím, proč by se někdo měl hádat jenom kvůli tomu, že bude jiné zábradlí. Moje maminka chtěla zábradlí dřevěné. Můj otec zase chtěl plastové. Abych pravdu řekla, já jsem se v tom vůbec nevyznám a bylo mi opravdu jedno, jaké zábradlí doma budeme mít.

Kov je odolný materiál.

Tak jsem si řekla, že se na to raději podívám na internetu. A našla jsem tam, že nejkvalitnější zábradlí je kovové zábradlí. A právě kovové zábradlí se navíc jak je velmi lehce udržuje a je vlastně nerozbitné. Uvedu příklad na plastové zábradlí. Pokud bych měla plastové zábradlí, tak může žloutnout anebo prasknout. Taky se mi nelíbí, že plastové zábradlí je takové strašně měkké a může se ihned rozbít. Kdežto ale kovové zábradlí je takové, že se lehce udržuje a je pevné.

toto je praktičnost zábradlí.

Navíc ani tak drahé, jak byste si například mysleli. Taky se mi líbilo, že stačí vzít nějaký jenom vlhký hadr a kovové zábradlí tím lehce otřít, takže kdyby vám vadily otisky prstů, tak se jich můžete lehce zbavit. A tak jsem svůj nápad řekla mámě a tátovi. Ty se na sebe podívali a pokrčili rameny. Takže jsem usoudila, že jsem měla asi dobrý nápad. A víte, jak to nakonec dopadlo? Samozřejmě, že si rodiče pořídili nakonec kovové zábradlí. Byla jsem za to velmi ráda, protože alespoň se už nehádali a máme zábradlí takové, jaké jsem chtěla. Takže můj otec s mámou nemůžu tvrdit o sobě, že vyhrál ten a ten. Nemusí se hádat, že vyhrál jeho názor. I když mě docela mrzí, že se moji rodiče hádají vůli tomu, jaké bude dma zábradlí. A vám by se kovové zábradlí Fa-havlicek nelíbilo?