Ganat

I když jsou peníze všude kolem nás, ne každý z nás jich má tolik, kolik jich potřebuje mít. A je nasnadě, že něco podobného není ani trochu dobrá zpráva.

Společnosti

Zubařů je jako šafránu

Hledáte zubaře v Praze? Mysleli jste si, že v Praze bude snadné najít zubaře, ale opak je pravdou? V dnešní době není snadné sehnat zubaře, který by byl ochoten přijímat nové pacienty. Každý má plno, a pokud vás někdo vezme, ceny jsou velmi vysoké. Jenže nemocné zuby nepočkají, a proto je dobré mít zubaře k dispozici. Naše ordinace je zatím stále k dispozici pro nové pacienty. Přijímáme všechny, kteří zatím na zubaře neměli štěstí.

zubní ošetření

Naše stomatologie Praha má zatím dveře otevřené. Najdete u nás

– Dentální hygienu
– Zubní lékařství

Základem péče o chrup je dentální hygiena. Tu u nás provádí mladá a šikovná dentální hygienistka, která vám poradí, jak si zuby správně čistit a doporučí vám vhodné kartáčky.

Náš tým mladých lékařů dá vaše nemocné zuby do pořádku. Provádíme všechny možné zákroky, které lidé potřebují. Najdete u nás například chirurgii nebo zubní implantáty. Vyřešíme veškeré vašem problémy se zuby. Na našem webu najdete kompletní služby a ceník. Chcete se objednat? Objednat se můžete přímo online, protože e na našem webu je objednávkový formulář, kde se objednáte snadno a rychle na kteroukoliv naši pobočku. Pobočky máme celkem 3, aby k nám měli pacienti snazší přístup.

zubař při práci

Proč k nám?
Kromě toho, že stále přijímáme pacienty, máme moderní a velmi dobře vybavenou kliniku, která nám dovoluje poskytovat tu nejlepší a komplexní péči. Péče o vaše zuby začíná první prohlídkou, po které následuje výběr nejlepší možné léčby. My vás nepošleme pryč, protože nemáme vhodné vybavení, nebo protože nestíháme. My si na vás vždycky uděláme čas a vždycky od nás budete odcházet spokojeni. Svěřte se do naší péče, a začněte řešit problémy se svými zuby. Jsou vaší vizitkou, a jsou vidět na první pohled. Proto byste se o ně měli starat, protože navíc kazy mohou způsobovat další problémy. Věnujte se prevenci a nenechávejte dojít onemocnění zubů příliš daleko.